Dutch sustainabel fashion week

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 11:09

Deze week is het de dutch sustainabel fashion week . 🌿

 

Nu denk je misschien dat ik duurzaamheid overboord heb gegooid nu ik me meer richt op Styling & kledij volgens jouw design.

 Niets is minder waar❗

 

Wat gebeurd er met een item die jouw 💯 % past?

🥰 Je voelt je er comfortabel, zelfzeker, geliefd, gezien in. Ga je dan niet steeds weer naar dit bijzonder stuk grijpen en dragen tot deze op de draad versleten is? Ja toch!

Als dat niet duurzaam is 😉

 

Maar er is nog meer dat ik doe om duurzaam  kleding te kunnen leveren.

👉Voor maatwerkkleding ben ik stapsgewijs een systeem aan het opzetten waarbij de pasbroek, top, rok,….niet voor de vuilbak is maar telkens opnieuw gebruikt kunnen worden.

 👉Voor deze pas exemplaren kies ik bewust voor deadstockstoffen.

(Dat zijn overschot van stoffen die blijven liggen in een magazijn!)

 👉Ook voor de stof keuze van je droom item zoek in naar een natuurvriendelijk alternatief.

Mijn 2 topfavoriete stof leveranciers zijn @the_sewing_loft.be (enkel duurzame stoffen uit europa en vaak ook deadstocks) & @Wasted_Fabrics ( een magazijn vol met deadstockstoffen, zelfs van grote merken)

👉Ook tijdens een. Color by your design of Omarm je silhouet sessie ligt de focus vooral op duurzaamheid. Wat heb je al in je kast? Hoe kunnen we dit integreren in je ‘nieuwe’ garderobe door eventuele aanpassingen te doen.

Tekorten bullen we het liefste aan met natuurvriendelijke alternatieven…

 

Je ziet ook al spreek ik me minder uit over duurzaamheid het is voor mij nog steeds heel belangrijk om een zo klein mogelijk voetstap 🦶 na te laten met onze kleding.

 

Wie me een beetje kent weet hoe verliefd 😍 ik ben op de natuur. Het lijkt me dan ook heel vanzelfsprekend om er zo goed mogelijk voor te zorgen .

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.